DIPAQ Safety Products B.V. is gespecialiseerd in het creëren en inrichten van veilige industriële en logistieke werkplekken volgens de huidige eisen. Het programma van DIPAQ bestaat onder andere uit  d-flexx® flexibele aanrijdbeveiligingen en Triax® veiligheidskantelhekken / doorlaatinrichtingen, mobiele en vaste tanktrappen. Al ruim 25 jaar een begrip!

Aanrijdbeveiligingen

d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn speciaal ontworpen om personeel, gebouwen, apparatuur en stellingen te beschermen tegen aanrijdingen zowel binnen als op het buitenterrein. d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn zo ontwikkeld dat de energie die vrijkomt bij een aanrijding in zijn geheel wordt geabsorbeerd door de flexibele constructie. Hierdoor kunnen er nauwelijks krachten ontstaan op de vloerbevestigingen en dit zorgt uiteindelijk voor een enorme schadereductie. De d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn bestand tegen herhaaldelijke zware aanrijdingen van transportmiddelen. De flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaal gele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen.

De modulaire flexibele kunststof d-flexx® productlijn is Tüv gecertificeerd en bestaat uit diverse aanrijdbeveiligingen, pollers en veiligheidsleuningen.
d-flexx® veiligheidsproducten verminderen risico’s, reduceert kosten en brengt veiligheid in werkruimtes naar een hoger plan.
d-flexx® aanrijdbeveiligingen zijn flexibel en geheel modulair. Ook na de installatie zijn de rails en palen eenvoudig te vervangen of uit te breiden.

Veilig werken op hoogte met kantelhek of doorlaatinrichting:

Triax® kantelhekken en doorlaatinrichtingen zorgen voor een veilige doorstroom van pallets naar entresols, bordessen en tussenverdiepingen. Een kantelhek of doorlaatinrichting voorkomt ongelukken tijdens het verplaatsen van pallets. Een veiligheidskantelhek is speciaal ontworpen vanuit preventief oogpunt. Het hek waarborgt de veiligheid van werknemers die op tussenvloeren of hogere niveaus werken. Het stabiele veiligheidshekwerk voorkomt tevens het naar beneden vallen van losse materialen.  Triax® Tüv gecertificeerde kantelhekken garanderen een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor verticale verplaatsing van pallets. In welke stand het kantelhek ook staat, valgevaar wordt uitgesloten.

Veiligheidstanktrap

Dipaq Safety Products B.V. levert verrijdbare veiligheidstanktrappen van Triax®.  Het veilig beklimmen van een tankwagens of container is door de krappe loodrechte trapjes een probleem. Wanneer men bovenaan het trapje staat ontbreekt er tevens houvast om op de container te lopen. Triax® tanktrappen zorgen voor de enige veilige oplossing tijdens werkzaamheden op een tankwagen of container. De kwaliteit van Triax® vaste en verrijdbare in hoogte verstelbare tanktrappen heeft zich de afgelopen 25 jaar ruimschoots bewezen. Triax® tanktrappen zijn Tüv gecertificeerd en voldoen aan de ARBO-voorschriften.

DIPAQ Safety Products voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn gekeurd volgens de Europese normen.

Specialisme en knowhow

DIPAQ streeft er continue naar om een betrouwbare partner te zijn voor het gehele traject: advies, ontwerp, levering en applicatie/montage. Hierbij spelen wij zo goed en volledig mogelijk in op de behoefte van de markt.

Onze ervaren medewerkers kunnen u ter plaatse adequate oplossingen bieden voor uw probleem.

Kwaliteit

DIPAQ Safety Products B.V. werkt uitsluitend met toonaangevende fabrikanten waarvan de kwalitatief hoogwaardige producten zich al jarenlang ruimschoots hebben bewezen in industriële en logistieke gebouwen.

Bedrijfsvisie

DIPAQ Safety Products B.V. heeft de overtuiging om vol enthousiasme de juiste veiligheidsoplossingen te bieden in elke fase van het proces. DIPAQ levert kwalitatief hoogwaardige producten en montagediensten waarbij klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Wij garanderen een vlot, professioneel proces waarbij de nadruk wordt gelegd op veiligheid, kosten efficiëntie en minimale verstoring van andere werkzaamheden.

Niet voor niets zijn er in vele projecten producten van DIPAQ verwerkt.

 

Meer weten? Neem contact op met: info@dipaq.nl  078-8424716